Home > Hoe werken we

Hoe werken we

Ons werk begint met een open en eerlijk contact. We scheppen duidelijkheid over de procedure, de investering, de tijdsduur en het beoogde resultaat. We stemmen alles vooraf met elkaar af. Vanuit oprechte interesse voor mensen werken we met hart en ziel aan een voor alle betrokkenen optimaal resultaat. Dat is aan ons wel toevertrouwd.

Van de opdrachtgever verwachten wij ook die openheid en eerlijkheid. Wat wordt er van ons verwacht, maar ook van de kandidaat? Wat is de procedure en wie beslissen mee over de te werven kandidaat? Wanneer zijn we echt tevreden en op welke wijze ijken we de prestaties van de kandidaat? Want dat is de basis van ons werk. Pas als de kandidaat zich heeft bewezen, brengen we het laatste deel van onze fee in rekening.

Business network

We zoeken in onze actuele pool van topprofessionals met een uitzonderlijke staat van dienst, een bijzondere drive om te presteren én met uitstekende referenties.

Database

In geval van search wordt in onze eigen database gezocht. Per discipline hebben we een pool sterke professionals. Ook zij hebben relevante werkervaring, een bijzondere drive om te presteren en zijn in het bezit van uitstekende referenties.

Social Media en Digital Intelligence

Met een slimme online job marketing campagne bereiken we latent werkzoekenden. Een expert bepaalt op basis van historische gegevens waar we de beste resultaten realiseren.

 

Geïnteresseerd?

Waardevol
Het allerbelangrijkste aspect van ons vak is het persoonlijke. Vaak lijkt het op een rationeel proces; bij ons speelt het emotionele altijd een belangrijke rol. Zowel bij de kandidaat als de opdrachtgever zoeken we de connectie. Voor net dat kleine beetje extra informatie en gevoel. Want alleen dan kan je echt waardevol zijn..
Van Es Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close