Home > Over Van Es Search

Over Van Es Search

Oprichter van Van Es Search is Bob van Es. Bob heeft bijna 15 jaar ervaring in commerciële arbeidsbemiddeling als oprichter en managing partner van SchaalX. Daarnaast is hij al meer dan 25 jaar actief in het marketing- en communicatievak en is zelf voor lange tijd werkzaam geweest als interimmer bij veel verschillende opdrachtgevers.

Naast Bob bestaat het bedrijf uit een aantal externe professionals die hun sporen hebben verdiend in het recruitmentvak en/of het marketing- en communicatievak. Deze samenwerking zorgt voor een grote diversiteit aan kennis en kunde en staat garant voor een zeer efficiënte manier van werken. Met elkaar weten we dus heel goed wat er speelt. Natuurlijk hebben we een bijzonder groot netwerk, waardoor we snel en goed de match kunnen maken. Maar waar snelheid vaak belangrijk is, zal kwaliteit altijd de boventoon blijven voeren.

Een procedure begint met goed luisteren naar de opdrachtgever. Wat is de vacature, maar belangrijker nog, wat is de vraag achter de vraag? Waar komt deze behoefte vandaan en is het invullen van deze positie op deze manier wel de beste oplossing? Vanuit onze brede ervaring adviseren we onze klanten en komen zo tot de optimale oplossing.

Met kandidaten gaan we ook de diepte in: is de positie waarop ze solliciteren een logische stap in hun carrière? En brengt het ze echt waar ze willen zijn? Past het bedrijf bij ze? Heel belangrijk; hebben ze er goed over nagedacht? In Van Es Search vindt de kandidaat een betrokken carrière-coach. Advies over de huidige baan, de mogelijke nieuwe stap maar ook over het uiteindelijke doel zorgt voor een weloverwogen beslissing. En dus voor de beste job voor de kandidaat.

Geïnteresseerd?

Waardevol
Het allerbelangrijkste aspect van ons vak is het persoonlijke. Vaak lijkt het op een rationeel proces; bij ons speelt het emotionele altijd een belangrijke rol. Zowel bij de kandidaat als de opdrachtgever zoeken we de connectie. Voor net dat kleine beetje extra informatie en gevoel. Want alleen dan kan je echt waardevol zijn.
Van Es Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close