Home > Opdrachtgever

Voor posities in marketing, communicatie, digital en sales.

Het is van het grootste belang dat de beste persoon voor de vacature wordt gevonden. En dan natuurlijk zo snel mogelijk. Maar snelheid is altijd ondergeschikt aan kwaliteit. In Van Es Search vindt u een professionele sparringpartner, die kwaliteit bepalen we dus samen. Als u ons inschakelt, kunt u rekenen op een succesvolle bemiddeling en dus een waardevolle toevoeging aan uw bedrijf.

De basis van elke opdracht is een heldere briefing. Vervolgens wordt op basis van een persoonlijk gesprek, en eventueel na gesprekken met anderen binnen de organisatie, een definitief profiel opgesteld. Als we het eens zijn over het profiel en de procedure, begint de search.

Voor ons werk maken we gebruik van ons zeer uitgebreide netwerk van professionals. Dat netwerk bestaat voor een groot deel uit mensen die zich bij ons hebben ingeschreven, maar anderzijds uit een persoonlijke lijst van relaties die ons desgewenst in contact brengen met de toplaag van ons werkterrein. Door het investeren in de gesprekken met kandidaten, het volgen van hun carrièrestappen en het bijwonen van verschillende netwerkbijeenkomsten, zijn we altijd up-to-date.

We onderscheiden drie segmenten:

 Search                     : voor bemiddeling van senior professionals vanaf 10 jaar werkervaring
 Executive search  : voor bemiddeling van senior managers en directieleden vanaf 10 jaar werkervaring
 Interim search  : voor bemiddeling van interim opdrachten voor professionals met tenminste 10 jaar werkervaring
Waardevol
Het allerbelangrijkste aspect van ons vak is het persoonlijke. Vaak lijkt het op een rationeel proces; bij ons speelt het emotionele altijd een belangrijke rol. Zowel bij de kandidaat als de opdrachtgever zoeken we de connectie. Voor net dat kleine beetje extra informatie en gevoel. Want alleen dan kan je echt waardevol zijn.
Van Es Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close