Home > Executive search

Executive search

Het vinden van executives voor topposities in zowel marketing, communicatie en in het digitale domein. We zijn hierbij niet gebonden aan een bepaalde branche. Het gaat hierbij om senior management en directieposities. We brengen vacatures niet naar buiten, maar benaderen kandidaten in alle discretie. Wij vinden de beste professionals in de markt. Ons omvangrijke netwerk en up-to-date bestand staan daarvoor garant. We hebben dit in de afgelopen jaren zorgvuldig opgebouwd, onder andere door veel tijd te investeren in kennismakingsgesprekken en het actief volgen van onze contacten.
Indien gewenst zullen we de kandidaat een assessment laten doen door een van onze partners. Bovendien wordt altijd een referentiecheck gedaan.

Kijk hier voor meer informatie over Search en Interim search of bekijk direct onze vacatures.

Waardevol
Het allerbelangrijkste aspect van ons vak is het persoonlijke. Vaak lijkt het op een rationeel proces; bij ons speelt het emotionele altijd een belangrijke rol. Zowel bij de kandidaat als de opdrachtgever zoeken we de connectie. Voor net dat kleine beetje extra informatie en gevoel. Want alleen dan kan je echt waardevol zijn.
Van Es Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close