Home > Interim search

Interim search

In sommige gevallen is een snelle en directe capaciteitsoplossing vereist. Of het nu gaat om vervanging bij zwangerschap, inspringen bij grote drukte of het begeleiden van een organisatiewijziging. Wij hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van interim professionals met een bewezen track record. En dat netwerk breidt zich dagelijks uit, zodat we binnen 48 uur de juiste interimmer kunnen presenteren. We staan te allen tijden voor u klaar met de meest optimale oplossing.

Het spreekt daarbij voor zich dat we daarbij werken in lijn met de nieuwe wet DBA. Althans voor zolang die van kracht blijft, gezien de meest recente beloftes van staatssecretaris Wiebes dd. 16 november 2016. Dat betekent dat u niet hoeft na te denken over mogelijke vragen van de belastingdienst en geheel ontzorgt voor de beste kandidaat kan kiezen.

Kijk hier voor meer informatie over Executive search en Search of bekijk direct onze vacatures.

Waardevol
Het allerbelangrijkste aspect van ons vak is het persoonlijke. Vaak lijkt het op een rationeel proces; bij ons speelt het emotionele altijd een belangrijke rol. Zowel bij de kandidaat als de opdrachtgever zoeken we de connectie. Voor net dat kleine beetje extra informatie en gevoel. Want alleen dan kan je echt waardevol zijn.
Van Es Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close