Home > Over Van Es Search > Team

Bob van Es

Bob van Es
Naam: Bob van Es
Mobiel: (06) 2048 4609

Het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan is bijna een voorrecht. Het is sinds 2004 het mooiste dat ik me kan bedenken en dus ook waar ik me fulltime mee bezig hou. Het is voor alle betrokkenen een hele belangrijke fase. Natuurlijk voor de kandidaat, die een belangrijke volgende stap zet in z’n leven. Maar ook voor een opdrachtgever, ook altijd een persoon, die iemand aan zich wil binden waarmee ook hij een stap voorwaarts gaat zetten. Een echte win-win situatie dus. En alleen als het voor beiden positief uitpakt is de missie geslaagd. En ook alleen op zo’n moment is het voor mij bevredigend.

Na 20 jaar te hebben gewerkt in de reclame en marketing, zowel als freelancer als in vaste dienst, ben ik in 2004 in het bemiddelingsvak gestapt. Mijn ruime ervaring in alle facetten van het marketing en communicatievak, gecombineerd met een groot netwerk leek een ideale combinatie. En dat was ook zo. Als matchmaker ben ik bij mijn eerste recruitmentbureau zeer succesvol geweest. En dat wil ik blijven.

Na bijna 12 jaar was het tijd het oude te verlaten en opnieuw te beginnen. Nog persoonlijker, dichter op de relaties en daardoor nog beter aangesloten bij de vraag van de opdrachtgever. Gericht op iets zwaardere posities. Meer executive search dus. Maar wel weer voor vast en interim. Want die combinatie blijft natuurlijk ideaal. Een eerste tijdelijke oplossing om vervolgens een vaste invulling voor een vacature te vinden.

Het ‘grote’ doel is om weer een key-speler te worden in onze branche. Een organisatie te zijn waarbij bedrijven graag blijvend aankloppen, omdat ze weten dat ze altijd gehoord worden. Gebaseerd op betrouwbaarheid en vertrouwen. En zorgen dat de output altijd boven verwachting is. Een organisatie met een kleine groep hele enthousiaste collegae en partners, waarmee we optimaal resultaat kunnen realiseren. En waarmee het altijd heel lekker werken is.

 

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Waardevol
Het allerbelangrijkste aspect van ons vak is het persoonlijke. Vaak lijkt het op een rationeel proces; bij ons speelt het emotionele altijd een belangrijke rol. Zowel bij de kandidaat als de opdrachtgever zoeken we de connectie. Voor net dat kleine beetje extra informatie en gevoel. Want alleen dan kan je echt waardevol zijn.
Van Es Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close